04 квітня 2013

„За нашом стодолом” – сучасна версія

От крутиться мені, крутиться в голові відома галицька весільна полечка із словами:
За нашом, за нашом, за нашом стодолом,
За нашом, за нашом файне вісілє!
Отак, розумієте, крутиться в голові, а тут беруть раптом і потрапляють під руки пару фоток, які тому мотивчику дуже навіть співзвучні. Стіл! Гарно сервірований весільний стіл, на природі, під відкритим небом! Правда, не в Україні, а в Штатах, але тим не менше... Красиво ж то як!! Прямо-таки модерний варіант „За нашом стодолом” (подекуди на західноукраїнських теренах кажуть „за нашов”):
Весілля під відкритим небом

Весілля в екологічному стилі
Як бачите, дизайн весільного стола дуже лаконічний. Без усіляких там наворотів і прибамбасів. Ну а вони потрібні, коли навколо таке буйство зелені? Запах зелені? Пташки співають? Фактично, у цьому випадку природа – найкращий дизайнер. Я так думаю, що ця забава – із серії дуже модних зараз на Заході екологічних весіль.
Щоправда, плануючи таке застілля – під відкритим небом – організатори трохи ризикували, бо погода могла зіпсуватися. Хоча... Західні прогнози погоди дуже точні; якщо навіть за тиждень показує, що намічаються дощі, то ще є час перенести забаву у крите приміщення. Або натягнути тент над столом.
Мені особисто дуже подобаються гірлянди лампочок у цьому дизайні. Виглядають ніби як по простецьки, але зате, коли стемніє, сяють дуже гарно і весело. Вишукано, я б навіть сказала.
Що ж, хорошу роботу проробила весільний дизайнер Ліза Ворс, а з чудовими фотографіями постарався Аарон Делесі. Молодці!

Немає коментарів: