23 квітня 2013

Cумочка для нареченої на весілля в українському стилі

Дівчата, теперішні та майбутні наречені, а особливо ті, хто планує чи мріє про власне весілля в українському стилі! Без сумніву, на вашому весіллі, крім сукні, мештиків, вельона та весільного букета, знадобиться ще і невеличка сумочка – а щоб було куди подаровані конверти складати :) Правда, у нинішні дні, коли індустрія проведення весіль набирає в Україні великого розмаху та обертів, вже є і вдосконалення в цьому плані – деякі салони та майстри весільної справи виготовляють спеціальні гарно прикрашені коробочки чи кошички, які ставиться на столі коло молодих, коли проходить обряд їх обдаровування, і молодята, відповідно, складають усі конверти та листівки туди.
Як би там не було і щоб там не вдосконалювали, на моє особисте глибоке переконання, маленька симпатична сумочка потрібна КОЖНІЙ нареченій. Нє, а куди покласти помаду, дзеркальце, мобільник та інші необхідні речі, без яких сучасна жінка таки не може обійтися? А особливо, коли фотограф та відеограф вигулюють молоду пару містом у пошуках вдалих і незабутніх кадрів? А помада від частих поцілунків на камеру (і без камери) взяла і стерлася, і треба поновити...
Однозначно – сумочка необхідна! І вона, ясна річ, має бути красива! А якщо весілля в українських костюмах – у відповідному стилі (читай спочатку).
Так от, такі красивезні вишивані (мережані, ткані) сумочки виготовляє молода дизайнерка із Кам’янець-Подільського Таня Кльова. Молода то молода, але вже знана – Танині вироби експонувалися та експонуються на виставках народного мистецтва у різних містах України.
Ось лише одна із багатьох сумочок ручної роботи, виготовлених Танею Кльовою. Вишита! Абсолютно і цілком підійде до весільної стилістики в українському дусі:
Вишивана сумочка, дизайнер Таня Кльова
А ось і Фейсбук-сторінка майстрині – поставте у свої закладки на всяк випадок, а раптом доведеться таку диво-сумочку замовляти? Гарного вам весілля і хай ваша сумочка нареченої повниться щедрими конвертами :) 

Немає коментарів: