30 квітня 2014

Сага про букет нареченої

Букет нареченої із шишок
Якщо це букет нареченої, то незаміжній дівчині, у котру він буде летіти у кінці весілля, бігме, не позаздриш :) Фотка взята з безкраїх просторів інету, тому не знаю, на чиій забаві були (чи не були) такі пригоди :)
Правда, на моєму власному весіллі ситуація склалася мало що не схожа. Мені зробили такий гарнезний букет, з усіма можливими дарами українського городу і садка. Були там і троянди, і яблука:
Весільний букет з троянд і яблук
Букет злапала моя похресниця, ось вона, на знимці:
Незаміжня дівчина упіймала букет нареченої на весіллі
Богу дякувати, ніхто не вбився і не травмувався, тобто ні одна незаміжня дівчина не постраждала, ловлячи це диво - а воно таки важило десь з добре кільо, а може й більше.
На своєму ж весіллі моя похресниця, навпаки, вирішила кидати у неодружене дівоцтво бутафорського, легенького букета із штучних квітів (виявляється, так тепер часто практикують), а свій букет нареченої залишила собі на згадку. Хм, я б і сама, певно, залишила, таку красу! (на фото внизу)
Букет нареченої, півонії і троянди
Та менше з тим. Веду до того, що піст закінчився, Великдень відсвяткували, а це означає, що в Україні починається пора весіль! Гарної забави і щасливого сімейного життя усім, хто збирається одружуватися цього сезону!

Немає коментарів: