03 січня 2014

Гойра-вісілє – блискуче закриття весільного сезону-2013

Уже 2014-й впевнено крокує світом і Україною; після Різдва розпочнеться зимовий весільний сезон, ну а я тут насолоджуюсь знимками фотомайстра з Тернопільщини Тараса Хлібовича про дуже класне і веселе закриття весільного сезону-2013, яке відбулося у Чорткові.
Весільні фотографи, відеооператори, ведучі весіль, весільні музиканти, словом, усі, хто причетний до того, аби персональне свято кожних окремо взятих молодят – одруження та весілля – відбулися на славу, також заслуговують на відпочинок та забаву. Ну бо на реальних весіллях ці люди таки не відпочивають і не розслабляються, а ПРАЦЮЮТЬ, тож поза роботою, зазвичай по закінченні весільного сезону, вирішили зорганізувати собі свій, скажемо так, виробничий корпоратив – у формі весілля, правда, не реального, а жартівливого.
Фотохудожник Олег Марчак, який грав нареченого на цьому гойра-вісілю і був одним із активних організаторів свята, дуже дотепно прокоментував, що, оскільки весіллє несправжнє, то на забаві „...були присутні: сліпий фотограф; безрукий оператор; німий тамада; глухі музиканти; і купа фейкових гостей”.
Ну, це такі виробничі жарти у працівників весільного цеху :)
А от щодо горівки і закуски на чортківському гойра-вісілю, то вони таки були справжні і ще навіть полишалося і гостям додому пороздавали, за словами Олега, - все ну геть чисто як на справжньому весіллі :)
Словом, організували чортківчани феноменальне закриття весільного сезону, доставивши масу позитивних емоцій навіть тим, хто там не був присутній, посередництвом фоток і відео. Ну бо, наприклад, як тільки гляну на знимочки Тараса Хлібовича із цієї забави, відразу настрій піднімається:
Гойра вісілє, староста

Гойра-вісілє, молодий

Гойра вісіллє, молодята

Гойра вісіллє у Чорткові на Тернопільщині

Гойра вісіллє на Тернопільщині закриття весільного сезону

Гойра вісіллє, гості

Гойра весілля перший танець

Гойра вісілє, музики

Гойра вісілє, закуска

Гойра вісілє, музиканти
А тут – кілька відео із чортківського гойра-весілля.
Музиканти – live! – і грають знаменито:

Далі – зав’язування хустки молодій і перетанцьовування вельона. Ви послухайте, як всі довкола ридають – за дівоцтвом гойра-молодої, я так думаю :)

Веселих вам весіль (реальних і побільше) у новому сезоні-2014, працівники весільного фронту! Чи весільного цеху, як кому більше подобається :) 

Немає коментарів: