20 травня 2012

Весілля року 2012 - Марк Цукерберг одружився із Прісціллою Чан

2012 Весілля року - Марк Цукерберг і Прісцілла Чан

Весілля року 2012 - Марк Цукерберг і Прісцілла Чан
Вони могли дозволити собі незнати яке весілля – за пишністю і розкішшю. Статки ж бо є, і не будь які. Марк Цукерберг, 28-річний засновник найпопулярнішої у світі соціальної мережі Фейсбук, станом на травень 2012 року володіє 19-ма з лишком мільярдами доларів. Тож, коли Марк нарешті вирішив одружитися зі своєю дівчиною, 27-річною Прісціллою Чан, із котрою він разом ось уже 9 років, молодий мільярдер міг мати таку весільну забаву, яку лише душа забажає.
І він, точніше, вони, молодята, зробили собі забаву – точну таку, яку бажали і як відчували їх серця. Але якщо ви думаєте, що там було дуже все „наворочено” – помиляєтесь!
Марк і Прісцілла зробили все, як у сюжеті багатьох весільних історій, які часто повторюють в американському кіно. Друзів і родину запрошується нібито на вечірку з якогось приводу, а вже під час вечірки оголошується – хелло, а нині в нас весілля!
Власне, 14 травня 2012 року Прісцілла закінчила навчання у медичному університеті, а на суботу, 19 травня, пара запросила найближчих друзів і родину (десь 100 чоловік) у свій будинок в Каліфорнії. Офіційний привід був - вечірка з нагоди завершення Прісціллою навчання. А от вже на самій забаві, коли гості прибули, Марк і Прісцілла оголосили всім – „А ми одружилися! Вітайте нас!”.
Відповідно, того ж вечора Марк змінив свій фейсбуківський статус на „одружений”.
Ну що можу сказати? Вітання молодятам! Молодці вони все-таки, як на мою думку, що так зробили. Прийшли найближчі люди, з ними й відсвяткувалося подію, без особливої помпи і „понтів”. Як бачите на фото, весільна сукня у Прісцілли без тих всіх пишних фальбанок та інших вибриків – елегантна і вишукана. Але особливо мені сподобалися прості лампочки на задньому плані – як частина весільних декорацій, треба думати. А могли ж, могли ж молодята організувати собі незнати що і незнати яке...
І все, незважаючи на всю простоту і скромність, весілля Цукербергів, без сумніву, має всі шанси стати весіллям року 2012. Ну бо - хто одружився!! 

Немає коментарів: