23 травня 2012

У сукні якого дизайнера виходила заміж Прісцілла Чан?

Весілля Прісцілли Чан і Марка Цукерберга, весільна сукня Клер Петтібон

Весільна сукня Прісцілли Чан, дизайнер Клер Петтібон
Про несподіване весілля Прісцілли Чан і Марка Цукерберга я вже розповідала у попередньому пості. Сьогодні балачка буде про те, у сукні якого дизайнера виходила заміж Цукербергова наречена.
А дизайнера, точніше, дизайнерку звати Клер Петтібон. Вона не з тих сильно “розкручених” модних дизайнерів. Була. Бо тепер її ім’я у світі моди, та й взагалі у світі, не знатиме хіба лінивий.
Сама ж Клер ні сном ні духом не відала, що наречена володаря Фейсбук-імперії у день свого весілля одягне сукню бренду Петтібон. “Я дізналася про це так само, як і всі інші – з медіа, - розповіла Клер. – Ми були у Дійснейленді, святкували день народження моєї доні, їй виповнилося 5 рочків. Коли ми приїхали додому, мій чоловік подивився новини, де йшлося про весілля Цукербергів і покликав мене: “Кохана, кохана, глянь, це ж твоя сукня!”.
Більше подробиць стало відомо західних журналістам аж тепер. Виявляється, Прісцілла купила цю сукню у весільному салоні в Колорадо ще у жовтні 2011 року. Ніхто нічого не здогадувався, бо при покупці Прісцілла назвала своє ім’я, але інше прізвище, і замовила доставку сукні не на свою адресу, а іншої людини. Загалом сукня обійшлася нареченій Цукерберга приблизно у $4700. Крім того, сукня взагалі була на розпродажі вже протягом двох років, а це означає, що оригінальна її ціна була, звичайно, більшою.
Менше з тим. Сукня Прісціллі пасувала, весілля відбулося, всі щасливі і ну і многая літа молодій парі, як кажуть в Україні!

(За матеріалами зарубіжної преси)

Немає коментарів: