28 травня 2012

Що вдягнути гостям на весілля в українському стилі?

Сукня Перепілки на сонці українського модного дизайнера Ярини Жук
Ви запрошені на весілля в українському стилі. Дрес-код – вишиванка. Але ви не є прихильником/прихильницею традиційного етнічного стилю в одязі.
Що ж, в такому разі український етномодерн – це те, що вам треба. Зараз чимало наших модельєрів створюють і виготовляють одяг у цьому стилі. Ярина Жук – одна із моїх улюблених модних дизайнерів українського етномодерну.
Ярина вдягає в український етномодерн усіх – чоловіків, жінок і дітей. Власне, у її колекції я побачила таааку чоловічу сорочку! Її назва „Передзвін”. Гляньте-но і ви. Ставлю аж два фото цієї сорочки, і все-одно мушу сказати, що в реалі ця вдяганка виглядає набагато краще:
Сорочка український етномодерн, модний дизайнер Ярина Жук

Чоловіка сорочка, автор Ярина Жук, стиль український етномодерн
У сорочку одягнений її щасливий власник – директор видавництва „Навчальна книга - Богдан” з Тернополя Богдан Будний. Його фото (як і всі фотки внизу) зроблені під час презентації колекції „Писанка” Ярини Жук у книгарні „Дім Книги” у Тернополі.
Власне, про сорочку. Це, мушу вам зізнатися, моя улюблена чоловіча сорочка з усіх, які я бачила у стилі етно-модерн. Я більш ніж впевнена, що добродій Богдан уже вдягав її не один раз, і не тільки на весілля рідних-друзів-близьких-знайомих, а й на інші торжества та імпрези.
Тож така сорочка, або сорочка такого стилю, цілком підійде тим весільним гостям-чоловікам, які віддають перевагу сучасному стилю в одязі. Зрештою, тут я подумала, у таку сорочку можна абсолютно вдягнути і нареченого. Чому ні? Пошити відповідний ансамбль для обох – молодого і молодої. Вийшла б надзвичайно красиво одягнена пара.
Власне, майстерня Ярини Жук виготовляє одяг і для наречених також – лідер гурту ТіК Віктор Бронюк і його дружина Таня замовляли в Ярини свій весільний одяг.
Але нині я хочу більше поговорити про одяг для весільних гостей. На фото вгорі, на початку цієї розповіді – сукня Ярини під мальовничою назвою „Перепілка під сонцем”. Ось такого типу сукню, модерного крою і з етнічними елементами, можна цілком спокійно вдягати дівчатам і жінкам на весілля із українським дрес-кодом. Перевага цієї сукні ще в тому, що її, на відміну від традиційного одягу, можна вдягти на будь-яку оказію.
А ось ще кілька етно-модернових суконь від Ярини Жук:
Колекція Писанка модного дизайнера з України Ярини Жук

Колекція Писанка Ярини Жук із Західної України

Колекція одягу Писанка Ярини Жук, Західна Україна
Краса, скажу я вам! І тканина, з якої виготовлені вдяганки, також добротна – поєднання льону з віскозою.
Та більше про всі ці нюанси – на сайті Ярини Жук. Там же можна і замовити вподобаний вами одяг.
Гарної і веселої забави і гарно вам виглядати на весіллі, дорогі модники і модниці!

Немає коментарів: