02 червня 2012

Її, Його і Їх крісла

Ось і літо вже настало. Пора здибанок, кохання, залицяння, сватань, заручин, весіль...
А я щойно переглядала фотки у своєму архіві і надибала кілька, в тему літа і всього вищесказаного.
Першу, де червоне і біле крісла, я фотографувала у Львові, у „Б’янко Россо Пастерії” (це у центрі Львова, недалеко від пам'ятника Міцкевичу). Вишуканий заклад італійської кухні, з не менш вишуканим дизайном. Ось ці крісла, авторства італійця Фабіо Новембре, так і звуться – Її і Його крісла:
Її і Його крісла у Бянко Россо Пастерії, Львів, Україна
Загалом же „Бянко Россо Пастерія” – чудове місце для романтичної вечері на День Валентина; для освідчень і пропозицій руки і серця; для святкування усіляких романтичних та особистих ювілеїв. Зрештою, такі кріслапросто знахідка для весільної фотосесії молодої пари!
Ну а наступні любовні сидіння, можливо, і не такі шикарні, як в італійській пастерії у Львові, але, тим не менше, красиві, зручні і... вічно зайняті парочками. Саме так! Я мала проблему сфотографувати цю любовну лавочку – коли не приходила вдень чи ввечері, на ній вічно хтось сидів. Зрештою, вирішила одного дня прийти зранку і – о, удача! – лавочка не зайнята, можна знимкувати:
Лавочка Закохані Серця Тернопіль Україна
Де така любовна лавочка є? Та у славному місті Тернополі, у самому центрі, коло греко-католицької катедри. Фактично, там дві такі лавочки, із сердечками. Певно, небагато у місті фотографів, які НЕ фотографували весільні пари на цих лавочках. А так – фотографують, аж гай шумить. Гарний антураж для весільного фото, що і говорити!
А які у ваших містах є любовні лавочки/крісла? Просто цікаво! Публікуйте, будь ласка, фотки на Фейсбук-сторінці  „Українського весілля”. Можна із лінком до вашого сайту чи блогу, якщо такий маєте.
Гарного вам літа, із всіма його роматичними атрибутами – коханням-залицянням-сватанням-весіллям!

Немає коментарів: