12 травня 2015

Найкращі фотоспогади про торг за наречену

Я тут вже розповідала про український обряд торгівлі за наречену, порівнювала його із традиціями в інших народів (так, в інших народів також таке є) і публікувала, як на мене, найкраще і найдотепніше відео торгівлі за наречену, зі Львівщини.
А нині хочу представити вам найкращі фото торгівлі за наречену, з усіх фото такого роду, які я колись бачила. Весілля було у славному місті Тернополі, а знимкував дуже талановитий фотограф Андрій Брик. Ще не так давно фотографування для нього було просто хобі, а тепер, бачу, переростає у щось більше. Ось його фейсбук-сторінка, можете познайомитися ближче із Андрієвими фотознімками, ну а також, якщо сподобалися, не встидайтеся контактувати, домовляйтеся про свою фотозйомку, правда, за умови, якщо Андрій матиме на то час і відповідний настрій, оскільки, кажу ж, фотографує наразі чисто із натхнення.
Повертаючись же до фотографій торгівлі за наречену, то, кажу ж, іще не бачила, на жодному весіллі, де тільки не була, шоб фотограф так гарно передав настрій, експресію та динаміку того традиційного народного обряду. Зрештою, подивіться самі і оцініть.
Дружби торгуються завзято:
Торг за наречену на українському весіллі
Не здаються:
Торгівля за наречену на українському весіллі
Консенсусу, судячи з усього, досягнено - наречену "купили", обмивають з дружками "гешефт":
Торгуються за наречену на українському весіллі
А тепер подивіться, за яку красуню торгувалися - фото вже моє:
Красуня - українська наречена
Це було надзвичайно гарне весілля! Виходила заміж дуже дорога мені дитина - донька найкращої колєжанки, тож бажаю молодятам щасливого подружнього життя від усієї душі - ще і ще раз!
А також многая літа фотографу - чудова робота!


Немає коментарів: