26 січня 2012

Солодкі столи на українському весіллі

Пишучи про солодке на українському весіллі, і як я упустила такий сучасний модний тренд, як фуршетні столи? З розмаїтою фруктово-солодкою смакотою? Дякую Юлі Кулик з Тернополя - фотки столів, які вона офомляє на весілля, нагадали мені, що в наше життя вже повним ходом увійшло таке західне явище, як кейтерінг-бізнес, весільний і не тільки, тобто годиться для будь-якого виду паті. Тьху, та не паті, а вечірки, забави – західні слівця, такі, як кейтерінг, паті, тренд і т.д., бачу, міцно укоріняються в українському словоживанні, і нема на то ради.
Менше з ним, слововживанням. Кажу ж, як глянула я на фотки оформлених Юлею столів, у мене взагалі слів не стало – від захоплення. Дивіться і насолоджуйтесь цією красою і ви:
Весільний кейтерінг від Юлії Кулик, Тернопіль, Україна
Кейтерінг на весіллі в Тернополі, Україна
Весільний кейтерінг від Юлії Кулик, Тернопіль, Західна Україна
Кейтерінг на українському весіллі
А тепер скажіть: ну як можна такі майже що витвори мистецтва та й їсти?! Милуватися, фотографувати на пам’ять – так. Але їсти?!
Власне, що їсти можна і треба – це ж з такою метою так все супер-класно викладено і оформлено. І все споряджено із максимом зручності для гостей – солодке у серветочках, фрукти на шпичечках, щоб легко було тримати і споживати.
Юля мене особисто не знає, але тим не менше, хочу прорекламувати її сервіс – настільки він мені сподобався. Сподіваюся, сподобається і вам на вашому весіллі, дні народження, корпоративі, вечірці і т.д. Знайти Юлю можна за телефоном (096) 1066505, весільне агенство „Бізе”, Тернопіль, вул. Бандери, 44.

Немає коментарів: