05 квітня 2013

Жовто-синє весілля

Наречена із синьо жовтим букетом
Ця наречена на фото, із симпатичним синьо-жовтим букетом – канадська художниця Джеймі-Лі. Знаю її особисто – прекрасний митець і прекрасна людина! А коли я побачила її весільні фотки, то взагалі була вражена, точніше приємно здивувалося моє українське єство – ну бо ж весілля у Джеймі-Лі було жовто-синє! Ні, дівчина зовсім не українського походження. Жовто-синій колір для свого весілля вона вибрала тому, що, як художниця, знає і бачить, що ці два кольори чудово гармоніюють між собою.
Концепцію і дизайн свого весілля Джеймі-Лі придумала сама. Нє, ну а який смисл для цього когось наймати, коли наречена сама – митець? Вона навіть свій весільний букет робила сама – дивіться на фото:
Наречена сама собі робить синьо жовтий букет
Церемонія весілля відбувалася на березі річки, на затишному піщаному пляжі. Дерева прикрасили синіми і жовтими кульками:
Весілля у синьо жовтому дизайні
 Власне, весільна забава також відбувалася під відкритим небом, на свіжому повітрі, отож і столи також прибрали у жовто-синьому стилі, і навіть пару крісел підібрали жовто-синіх (чи помалювали на жовто-синьо спеціально до події – оце вже я навіть не питала):
Синьо жовтий дизайн весільної забави
Сукні дружкам підібрали такого світло-синього, ближче до бірюзового, кольору. Кожна дружка тримала по жовтій і білій квітці. Жовті квіточки були на блакитних сорочках дружбів. І то все надзвичайно гармоніювало із жовто-синім букетом нареченої. Яка ж красива Джеймі-Лі, а у своїй весільній сукні – як грецька богиня!
Синьо жовте весілля
А оце вам фото якраз після церемонії одруження. Як кажуть тут на Заході, just married! Ну а я кажу щиро по-українськи – многая літа молодятам! Хай у них в подружньому житті все буде таким же суперовим, красивим і романтичним, як оцей сонячний день на березі річки, і таким же яскравим та взаємогармонійним, як синьо-жовті кольори їхнього весілля!
Весільна церемонія на березі річки