10 червня 2009

Оригінальний декор весільних авто

Я побачила ці весільні авто у Тернополі і не втрималася, щоб не сфотографувати. Мені страшенно сподобався декор: не просто квіти і фатин, а щось таке дуже-дуже оригінальне і дотепне. Роздивіться добре самі. Це авто нареченої.
Авто нареченої оригінальний декор ТернопільТворці декору - весільний салон-агенція “Марія VIP” - зробили з машини нареченої таку собі “леді”: бачите величезні губи з червоного атласу, навіть вії над фарами, далі гіганський вельон?
А тепер авто нареченого.
Авто нареченого оригінальний декор ТернопільНу, тут ми маємо “джентльмена”: біла краватка-метелик, білий циліндр, навіть квіти викладені так, що виглядають як джентльменові вуса :)
Гарна робота, скажу я вам! Всім знайомим, що одружуються, рекомендую зараз цей веселий декор.
Сама ж пам”ятаю ще ті часи, коли весільні машини не прибирали навіть квітами, а тільки стрічками і надувними кульками, а на капоті авто нареченої обов”язково повинна була сидіти лялька у вельоні або дві великі обручки і вишиваний рушник.Та й не знали люди тоді, що така річ, як весільні агенції, взагалі в природі існує - в тодішньому Союзі такого не було. Тому весільні машини доводилося прибирати в основному дружбам і дружкам. Сучасні ж молодята довіряють декор своїх авто професіоналам, особливо у містах. На селах ще, я підозрюю, машини все ще вбирають дружби з дружками. Ех, давно я не була на сільському весіллі...

Немає коментарів: