19 вересня 2012

Кохання на фоні міста, або Цього фотографа я би взяла на своє весілля: Юрій Зелененький

Ось цією публікацією я свого часу розпочала такий собі хіт-парад під назвою “Цього фотографа (відеографа) я би взяла на своє весілля”. Так от, є новий кандидату у цьому керунку – Юрій, або Юра Зелененький із Тернополя, фотограф.
Чому його весільні фото так мені подобаються? Тому що там, як на мій погляд, є ПОЧУТТЯ. Почуття кожної окремої пари на знимці і почуття, чи то пак, відчуття міста чи місця, де проходить зйомка. І комбінація почуттів пари із відчуттям міста/місця/погоди/пори року. От переглядаю я у котрий раз Юрині світлини, і в голові мимоволі виникають асоціації-заголовки, як от наприклад: „Кохання на фоні Львова” (на фото)
Весілля у Львові, фото Юри Зелененького, Україна
або „Кохання на фоні Тернополя”:
Весілля у Тернополі, фото Юри Зелененького, Україна
або „Кохання на фоні старовинного замку”:
Молодята на фоні старовинного замку, фото Юри Зелененького, Україна
або „Щастя на фоні осені”:
Осіння наречена, фото Юри Зелененького, Тернопіль, Україна
Я особисто, до речі, до весілля не готуюся – щасливо заміжня. Але якби довелося починати, як кажуть, „усьо спочатку” (ліпше нє!), то Юрину кандидатуру як весільного фотографа розглядала би дуже серйозно. От і вам кажу, дорогі майбутні молодята! Якщо хочете, аби ваші моменти щастя були зафіксовані у правильний момент, і на правильному фоні, і на хорошому якісному фотоапараті, щоб було після весілля що і самим подивитися, і людям показати, звертайтеся прямісінько до Юрія Зелененького. Ось його вебсайт, а ось і координати, за якими можна подзвонити-зайти-поговорити-замовити зйомку.
Романтичної вам фотосесії!


Немає коментарів: