15 вересня 2012

„Нам не зашкодить чарочка вина...” А особливо із отаких келихів!

Я вже розповідала якось про фужери для молодят, неймовірно красиво декоровані Юлею Кулик із весільного агенства „Бізе” у Тернополі. А от буквально нещодавно я наткнулася на такі-і-і фужери!!! І знову ж таки з Тернополя. Просто аж дух перехопило! От навіть язик не повертається асоціювати ці мистецькі витвори із місткостями для пиття, тобто фужерами чи келихами. На поличку їх, за скло, і милуватися, милуватися!
Але спочатку можна і за призначенням використати, тобто для першого подружнього шампанського на весіллі, а вже потім, після торжества – на поличку і за скло, і виймати тільки раз в рік, на річницю весілля. Ну добре, кілька разів у рік – на річницю, коли вперше зустрілися; на День Валентина – свято усіх закоханих; на річницю першого поцілунку; на річницю першого... Ой, не буду далі – додумайте самі, розглядаючи ці мистецькі шедеври, про які, власне, і веду мову:
Весільні келихи, декоровані Олесею Гудимою, Україна

Келихи для шампанського, декор Олесі Гудими, Україна
Авторка цього розкішного декору – Олеся Гудима, мисткиня із Тернополя. Бокали, а також декоровані пляшки – це тільки невеличка частина її творчого доробку. Основний акцент Олесиної творчості – живопис. Ось Олесин блог, де ви можете ознайомитися з деякими її роботами. Знайти художницю також можна у мистецькому салоні „Час малювати”, що на вулиці Руській, 1 у Тернополі.

Немає коментарів: