04 лютого 2012

Цього відеографа я би взяла на своє весілля: Mihalsony

Такво вам, народ, скажу – заміж не збираюся. Вже успішно вийшла. Але, переглядаючи численні весільні відео на Ютубі, в тому числі відеослайдшоу, думаю – якщо би довелося ще раз виходити (тьху-тьху-тьху, не приведи, Господи!), то взяла би собі у відеооператори (фотографи) оцього хлопця... Ні, оцього! А от у тамтого які відео/фото класні!
Словом, друзі, цією публікацією розпочинаю такий собі хіт-парад під назвою „Цього відеографа (фотографа) я би взяла на своє весілля”.
Представляю відеооператора. На жаль, не знаю імені, бо не знайшла на його Ютуб-каналі, а тільки знаю його ютубівський нік, тобто псевдо - mihalsony Правда, майже під кожним весільним відео на даному каналі містяться координати, де можна знайти цього Міхала чи Соню (чи обох) – Івано-Франківськ, номер телефону 0976511125. Це я вам відразу координати даю, щоб надалі, як буду захоплено розповідати про його (її, їхні) відео, не забутися це зробити.
А захоплено розповідати там є про що – зйомки високої якості, зняті, судячи з усього, дуже добротною технікою; гарна композиційна постановка відео; вдало підібраний антураж зйомок; і ще багато чого класного... Мені, зокрема, з усіх відео цього каналу найбільше сподобалися два кліпи. Перший - з весілля Володимира та Оксани, ось цей:

Як бачите самі, розкішно! Я особисто, крім хорошої роботи відеографа, у захваті також від вбрання нареченої, особливо від сукні з рожевими вставками і рожевим поясом та зі смаком підібраного букету із троянд та орхідей – також із рожевими вкрапленнями. Та й таку інтелігентну пару, здається мені, тільки так потрібно було знімати, на такому фоні, як цей відеограф зробив: піаніно, книжкові полиці, мармурові сходи, колони, виноградне листя – ліпшого антуражу для цих молодят годі й придумати!
А от наступний весільний відеокліп зроблений зовсім у іншому руслі, до речі, у моєму улюбленому – традиційного українського весілля! З вишиванками, з короваєм, зі сто грамом і зі щирим гумором! Дивіться весілля Василя та Христини:

Один-єдиний мінус я бачу у цьому кліпі – але це тільки на мій, суб’єктивний погляд: як молодий з молодою, дружбами і дружками, взявшись за руки, дружно підстрибують. Цей хід вже став таким заїждженим кліше у наших відеооператорів... Але, повторюю, це тільки на мій суб’єктивний погляд. Може, комусь таке подобається.
А загалом цей відеограф/відеографи – супер-пупер-клас! Беріть на весілля, не пожалкуєте! Я особисто би взяла... так кажу ж, не треба вже. Darn! - як висловилися б англомовні.

Немає коментарів: