07 грудня 2009

Три причини, чому варто одружитися з українкою

українська жінка може всеНа фото: “I як там класик слов”янської літератури колись казав? Коня на ходу, розумієш, зупиню, і в палаючу хату ввійдy”...

Щось мене потягнуло на огляди англомовних онлайн-ресурсів. Там часом таке знайдеш! Нині надибала інтригуючу статтю, яка наводить західним чоловікам три причини, чому варто одружитися з українкою.
Словом, слухайте, наші українські хлопці (бо західні вже то чули).
Причина перша. Українка вміє добре заробляти гроші і навіть в економічно скрутний час здатна тягти „на горбу” сім”ю.
Причина друга. Українка гарна господиня. Вона дуже добре куховарить, бо українських дівчат вчать цього змалку їх мами і бабусі. Українка підтримує чистоту в помешканні, доглядає за дітьми і всю домашню роботу вміло поєднує з кар”єрою.
Причина третя. Українки дуже хороші в ліжку. Вони природньо красиві, плюс до того завжди стежать за своїм зовнішнім виглядом. Якщо українка справді кохає свого чоловіка, вона ніколи не піде „наліво” з іншим просто тому, що їй так захотілося, для забави.
А тепер скажіть: чи ви дивуєтеся, чому західні чоловіки валом валять в Україну шукати собі дружин? Я ні. Та після таких статтей... якби я була чоловіком, я б також захотіла собі в дружини тільки українку.
Шкода тільки, що наші місцеві українські хлопці ще не навчилися нас, українських жінок, по-справжньому цінувати (перевірено досвідом). Хоча… Є навіть дуже хороші чоловіки в Україні, тільки їх або мало, або „зайняті” вже давним-давно, мало не відтоді, відколи їм виповнилося 18.
Тепер погляд на цю статтю про “три причини” під іншим кутом зору.
Видать, недостатньо ми стервозні, українки, а точніше кажучи, дешево себе цінуємо, якщо західні мужчини бачать в нас тяглового коня, домашню квочку і пристрасну коханку в одному наборі. Якби таке написали про західну жінку, вона би, певно, вже судилася з автором статті. Вона би заявила, що хоче гендерної рівності, і якщо мужчина шукає в жінці ті три складові – три джерела, як колись в радянській школі казали, то вона, західна жінка, також хоче одружитися з мужиком, який би a) тяжко працював і все до хати тягнув; б) варив їсти і виховував дітей; в) і при тому всьому ще був палким коханцем.
Ауууу! Де, підкажіть, таких чоловіків знайти? Не має значення, по який бік глобуса...

Немає коментарів: