03 жовтня 2012

Літаючі вельони і літаюче шампанське

Ні в кого із фотографів я не бачила таких красивих „літаючих” вельонів, як у Юрія Зелененького, фотомайстра із Тернополя. Романтично ж як! Такі світлини – справжня окраса весільних альбомів:
Красуня наречена фото Юри Зелененького, Україна

Українські молодята фото Юри Зелененького

Літаючий вельон фото Юри Зелененького
Виявляється, у доробку цього фотографа є не тільки „літаючі вельони”, а й „літаюче” шампанське :) Слово честі, уперше бачу настільки оригінальну весільну знимку!
Літаюче шампанське весільне фото Юри Зелененького
 А ось іще щось оригінальне і нове на наших теренах, і знову ж таки від Юрія Зелененького – подарунковий сертифікат на послуги фотографа! Ідея надзвичайно хороша, особливо стосовно весіль. Ну бо одне – подарувати молодятам гроші у конверті, а зовсім інше – вкласти ті ж самі гроші у подарунок, який справді буде з ними все життя, і вони прекрасно пам’ятатимуть, хто ж їм такий гарний подарунок спрезентував! Робиться усе дуже просто – замовляється у Юрія весільна фотосесія (сума і обсяг фотопослуг обговорюється з майстром персонально); ви платите за цю фотосесію, оскільки ви ж її цим молодятам і даруєте; фотограф вам видає красивий іменний сертифікат, на якому все гарно розписано, що саме ви, такий-то і такий-то (чи така-то і така-то, чи сім’я таких-то і таких-то, чи група друзів), даруєте молодятам цю чудову можливість зафіксувати Їх Особливий День фотографічно, на довгу і незабутню згадку, щоб самим дивитися і пам’ятати, і дітям та внукам весільні фотографії показувати...
Ідея фотосесії як подарунку просто супер, скажу я вам! У нашій сім’ї був схожий випадок. Ми з чоловіком довго думали, що б то такого особливого подарувати на весілля близьким друзям, та й вирішили, що оплатимо їм послуги весільних музикантів. Коли настала наша черга дарувати на забаві, я жартома сказала молодятам, мовляв, от, дорогі мої, не знаю, кому конверт вручати – чи вам, чи відразу музикам... А шкода, що музики не мали такого подарункового сертифікату, як у Юрія!
Словом, хочу сказати, що зараз це цілком нормально – дарувати близьким людям, що одружуються, фотосесію, або оплату музикантів – повністю чи частково, або оплату послуг кондитера (весільний торт) чи послуг весільного транспорту (поїздку на лімузині або кареті).
А чи просто смачне, гарного сорту шампанське. Ну а Юрій Зелененький уже зробить так, щоб воно „літало” на весільній світлині :) Таки, бачите, дорогі молодята, не обійтися вам без цього фотографа :) ! 

Немає коментарів: