12 вересня 2012

Весільні сукні в народному стилі від Оксани Полонець – не просто етно-модерн, а етно-шик!

Виходила я заміж у автентичному народному строї, хоча дуже-дуже хотіла щось модерного і стилізованого під народне. Щось із категорії, що зараз називають етно-модерн.
От пізно трапилися мені на очі моделі весільних, вечірніх і випускних суконь від модної дизайнерки Оксани Полонець із Києва. Оксанині роботи – це саме те, що треба любителькам етно-модерну, а точніше - сучасний крій вбрання у поєднанні із вишиваною автентикою. Вишиваною флористикою, я б сказала. Бо, судячи із Оксаниних робіт, дизайнерка обожнює квіткову вишивку! (I я квіткову вишивку люблю більше, аніж геометричну, до речі). Маки – це її улюблені квіти на вишивках; також у її роботах є волошки, соняшники і калина. Усе це кольорове квіткове багатство, особливо на білому тлі плаття нареченої, виглядає ну надзвичайно розкішно, красиво і вишукано!
Взагалі-то, я не хочу багато балакати тут, бо Оксанині сукні – це той випадок, коли фото „говорить” краще від будь-яких слів, тому – ось вам кілька суконь у народному стилі від Оксани Полонець. Краса – запаморочлива, насолоджуйтесь! (А особливо - такі гурмани етностилю в одязі, як і я :)
Сукня у стилі етномодерн від модного дизайнера Оксани Полонець, Україна

Вбрання у стилі етно модерн від модного дизайнера Оксани Полонець, Україна

Весільна сукня у народному стилі від дизайнера Оксани Полонець, Київ, Україна

Вишивана весільна сукня від модного дизайнера Оксани Полонець, Україна

Сукня етномодерн, дизайнер Оксана Полонець, Київ, Україна

Весільне плаття в народному стилі від Оксани Полонець, Україна

Вишивана флористика, сукня від модного дизайнера Оксани Полонець, Україна
А ось Оксанині сукні, так би мовити, „в дії” – на весільних фотографіях щасливих клієнток і їхніх захоплених чоловіків:
Наречена у плетті від дизайнера Оксани Полонець, Україна

Весілля в українському стилі, сукня від Оксани Полонець

Весілля в українському стилі, сукня нареченої від Оксани Полонець
А ось за цим лінком, дорогі дівчата і жіночки, ви можете замовити таку ж чи подібну сукню для себе, рідної, якщо виходите заміж або просто йдете на весілля в українському стилі.
Гарної вам забави, дівчата, і достойних поціновувачів вашої краси! Сумнівів нема - сукня чи аксесуар від Оксани Полонець подадуть вашу природню чарівність у най-найвигіднішому світлі!

Немає коментарів: