14 лютого 2012

Усіх з Днем Валентина! Усім великого кохання! Бо нема кохання – нема весілля

З Днем Валентина у мене особисто пов’язані два переломні роки.
1993-й. Ми з моєю найкращою колєжанкою, фактично, привнесли святкування Дня Валентина у наш обласний центр, написавши сценарій цього свята для одного з найбільших міських будинків культури (до 1993-го ніхто про таке свято у нашому місті не чув). Колєжанкою рухали наполовину романтичні почуття, наполовину бажання підзаробити (написання сценаріїв не було нашою основною роботою тоді). Мною рухало виключно бажання підзаробити.
Ну і підзаробили ми непогано тоді. Але з того часу, певно, всі мужчини нашого міста злі на нас, бо то ж, фактично, прийшло ще одне Восьме Березня на наші терени – це ж треба додатково “сі стратити” на жінок. Міські ж торговці, навпаки, донині винні нам могорич – це ж який додатковий виторг тепер кожного року, починаючи від 1993-го!
2004-й. У День Валентина 2004-го року я, нарешті, усвідомила, що нема чого чекати від долі “принца на білому коні і з золотими яйцями”, як казав один мій друг, а треба щось самій робити в тому плані, якщо я хочу особистого життя, спокою і пирогів. Відтоді пройшло багато буремних років, і дякуючи своїй енергії, ентузіазму та оптимізму, а також кільком найближчим людям, я зараз маю той жаданий спокій і пироги.
Зі святом Валентина усіх! Непогане свято все-таки, як виявилося...
P.S. На фото мій чоловік і я :) 
Кохання

Немає коментарів: