07 лютого 2012

Руку і серце запропонував... в аеропорту

Чим ближче до Дня Валентина, тим більше хочеться говорити про любов, писати про любов, демонструвати цю любов, дідько забирай... Спитаєте, чому тільки до Дня Валентина? Та тому, що День Валентина, хоча й не українське свято, а привнесене в Україну із Заходу, все одно було і залишається спеціяльним святом кохання, і, за давньою традицією, якщо хлопець ще не наважився освідчитися дівчині, з якою зустрічається, на День Валентина є чудова нагода це зробити.
Ну а якщо той хлопець вже освідчився давно і тепер подумує пов’язати себе з коханою путами Гіменея, то День Валентина – ідеальна нагода дати знати їй про це.
Я от тут вже писала про кращі зразки світових освідчень, причому далеко не світових зірок і знаменистостей, а звичайних людей, як і ми з вами. Власне, тепер ці звичайні люди стали знаменитостями – завдяки своїм оригінальним освідченням, які помістили на Ютубі, а ми з вами, глядачі, собі ці освідчення сподобали і поширили по світу, пересилаючи лінки одне одному чи публікуючи відео на своєму ресурсі, як от я зробила.
Нині хочу ще докинути до тої теми, як кажуть, додаткових п’ять копійок. Бо оце ж бо рилася на Ютубі знову у пошуках чогось цікавого і незвичайного, що стосується кохання і весіль, і натрапила ще на парочку надзвичайно милих пропозицій руки і серця. Де б ви думали? В аеропортах! Питається, а чому б і ні?
Розкажу трохи про перше відео, щоб ви мали краще уявлення, в чому там річ. Відео взагалі-то розмістила канадська авіакомпанія Вест Джет – можна вважати і як рекламу авіакомпанії, тим не менше, освідчення вийшло красивим.
Словом, історія така. Дівчина Ханна зустрічала в аеропорту міста Абботсфорд свого бойфренда Дена. Зустрічала не сама, а з їхнім маленьким сином. А я що вам розказувала колись, що на Заході пари живуть роками неодружені, часто і дітей спільних наживають, а вже тоді вирішують одружитися, якщо, звичайно, вирішують. Ну, в даному випадку Ден вирішив одружитися, але Ханна, стоячи цього дня у залі очікування аеропорту, ще цього не знала. Ден же попросив команду Вест Джета допомогти йому у благородній справі освідчення. Його план був такий – щоб кожен пасажир, який залишав літак, на виході у зал зустрічаючих вручав Деновій коханій по гвоздиці. Ну вони й вручали. Ханна спочатку не розуміла, що відбувається, але, певно, подумала: „Дають – беру! А чого відмовлятися?” На час, коли останній пасажир залишив літак, в руках у дівчини був уже цілий оберемок. Нарешті з’явився і її коханий Ден. Як годиться, вклякнув на одне коліно, простягнув коханій коробочку з каблучкою і сказав заповітні слова: Чи ти вийдеш за мене?
Дивіться самі, як все було:

Інше освідчення в аеропорту, яке мені також дуже сподобалося, відбулося в зоні зустрічаючих аепорорту Торонто (Канада). Дівчина Елісон (до речі, працівниця цієї самої компанії Вест Джет, про яку я згадувала вище) прилетіла у Торонто до свого бойфренда Девіда. Коли вона вийшла у зону зустрічаючих, то була заскочена несподіваним сюпризом. Її зустрічав не тільки Девід, але і члени його сімї та друзі. Сам же Девід під власний гітарний супровід заспівав коханій пісню про їхню любов, слова якої написав сам на музику відомого хіта Каті Перрі. В кінці пісні були майстерно вплетені слова, Чи одружишся зі мною? Будь ласка, скажи „Так”! Оце „Будь ласка, скажи „Так”, слідом за Девідом, почала скандувати уся родина та друзі. То, питається, що вже дівчині залишалося робити, після такої романтичної пропозиції руки і серця? Ось як це все відбувалося:

Буду рада, якщо вам сподобалися відео, а особливо - якщо надихнули котрогось з вас, мої читачі-мужчини-холостяки, на найбільший подвиг вашого життя – пропозицію одруження :)

Немає коментарів: