22 листопада 2011

Запальна українська музика з Канади – хочу на весіллє!

Північноамериканські весілля взагалі-то нудні – ну принаймні на мою думку. Але! Коли женяться українці, а особливо коли вони запрошують грати на весілля ОСЬ ТАКИХ музикантів, то назвати це весілля нудним язик зовсім не повертається. Зрештою, послухайте самі, ні, більше - зарядіться енергією від цих молодих музик та їхньої солістки Карісси Клопущак:
Ну що, як кажуть, підзарядили батареї? Я особисто, коли цю групу слухаю, то і підспівую, і пританцьовую, і душа рветься якщо не на весілля, то іншу забаву із такою запальною музикою. Не знаю, чи ці музиканти зараз взагалі-то грають на весіллях – вони останнім часом стали досить відомими в Канаді, і не тільки в україномовному середовищі. Можна так сказати, вибилися в зірки. Сама група із Саскатуна (провінція Саскачеван) і називається «Тут і Там». Учасники: Карісса Клопущак, Марк Клопущак, Матт Груза, Стів Кодак і Джон Дікінсон. Виступали на численних українських фестивалях по всій Канаді. Випустили кілька дисків. Словом, упевнено завойовують музичний простір у Північній Америці. Молодці! Рада за них!
 P.S. Тільки закінчила це писати і ще так по інерції лажу по ютубу, і що ви думаєте? Натрапляю на іншу українсько-канадську музичну сенсацію – групу з Торонто, яка зветься „Зірка”. Як ото медом мені на душу – „Бодай ся когут знудив”! Одна із моїх улюблених весільних пісень, і в якому суперовому виконанні! Вже відриваю чоловіка від лептопа і тягну вальсувати...

Немає коментарів: