31 жовтня 2011

Весілля в українському стилі на Ютубі

Оце ж бо обсервувала я Ютуб, переглядаючи довесільні відео, і була приємно вражена, знайшовши масу кліпів із весіль в українському стилі. Наскільки пригадую, десь ще у роках 2006-2007-х на тому ж Ютубі годі було знайти відео із українського етно-весілля – кліпів тоді було десь не більше п’яти, на весь Ютуб! А зараз цей популярний відеоканал просто кишить сюжетами і сюжетиками із весіль в українському стилі. Що це означає? А означає, що такі весілля стають все більш і більш популярними в Україні.
Нині хочу поділитися з вами моїми улюбленими відео із українських етно-весіль. Перший кліп – весілля Олі та Ігоря. Чому він мені подобається?
1. Дуже гарний музичний супровід – прекрасна любовна лірика українською мовою.
2. Костюми молодят надзвичайно чудові.
3. Вінок нареченої розкішний. Просто розкішний! Я тут писала якось про традиційний український вінок і його сучасну модифікацію, публікувала фотки симпатичних весільних вінків (у тому числі і мого власного), але якби існував конкурс весільних віночків, то я особисто віддала б перше місце Олиному вінку. Зрештою, ось вам кліп із українського весілля Олі та Ігоря, дивіться, насолоджуйтесь:

А ось і вебсайт відео-фотостудії, яка знімала цей кліп. Рекомендую!
Наступний відеокліп з українського весілля Тетяни та Олега, без сумніву, один із моїх найулюбленіших. Знову ж таки, пояснюю, чому.
1. Відмінна зйомка і композиція, відразу видно – працювали професіонали. Усе гармоніює – врода і костюми молодих, їх настрій, закоханість, весільна обстановка.
2. Подобається аудіоряд – „Квітка-душа” Ніни Матвієнко. Ось тут що хочу сказати. „Квітку-душу” для аудіосупроводу весільних і довесільних кліпів використовують десятки відеооператорів по всій Україні, але от в цьому кліпі „Квітка...” найбільш співзвучна із відеорядом, як на мене. Я колись зауважувала, що деякі весільні кліпи цілком могли б замінити офіційні кліпи відомих співаків – настільки професійно і з почуттям вони зроблені. От тут саме такий випадок. До речі! Щось не пригадую, чи Ніна Матвієнко має офіційний кліп на цю пісню. Принаймні не знайшла його на Ютубі, а телевізор дивлюся дуже рідко – інтернет поволі витісняє телевізію з мого життя, та думаю і не тільки мого :( Такі сучасні реалії. Так от, веду до того, що якщо Ніна Митрофанівна і справді не має офіційного кліпу на „Квітку-душу”, я б, на її місці, викупила оце відео і зробила офіційним.
3. Ну і третє, чому мені припав до душі цей відеокліп – тому що тамадою на цьому весіллі мій улюблений гуморист Гриць Драпак! Судячи із відеокадрів, народу було дуже весело на весіллі, а інакше і не може бути, коли працює такий талант, як Гриць.
Забула зазначити, що весільний кліп Тетяни та Олега, ну і відповідно, все їх весілля знімала ось ця студія. Також настійно рекомендую майбутнім молодятам!
А зараз нарешті кліп. Приємних вам хвилин перегляду!

Немає коментарів: