22 вересня 2010

"Дивне кохання". Чиє краще?

Наскільки я люблю переглядати весільні фото і відео, і то я, скажемо так, ледь не потонула під зливою українських весільних кліпів на Ютубі. Нині майже кожен відеооператор має свій ютубівський канал – ну та правильно, а де хлопцям і дівчатам ще рекламувати свої роботи, як не в Інтернеті? Як кажуть, покажи товар лицем, і я тоді вирішу, чи брати тебе на своє весілля (день народження, хрестини дітей і т.д.)
Якість відеокліпів, скажемо так, дуже різна: від занудних (молода безкінечно крутиться, демонструючи красу вельона, і все в тому дусі) і затягнутих на 8-9 хвилин до високохудожніх 2-3 хвилинок - а на більше увагу глядача годі затримати, хіба то був би вже шедевр із шедеврів.
Один із високохудожніх (принаймні на мою думку) кліпів сподобався мені до неможливості. Це кліп з весілля киян Лізи і Дениса (вересень 2010-го). Подивіться і ви.

Ну як вам? Як на мене, у цих трьох з чимось хвилинах кліпу і зайвої детальки нема, все підібрано із неймовірним смаком. Жодної затягнутої сцени, а тим більше занудної. Навіть з оригінальних костюмів наречених у біло-оранжевих кольорах, і з того, як Ліза і Денис позують перед фото-відео-камерами, видно, що до свого весілля молодята підійшли дуже творчо. Я би сказала навіть, що вони не так вже й позують, вони забавляються собі, отримуючи насолоду від кожної миті їхнього особливого дня. А пісню, пісню як вдало підібрано! „Дивне кохання” Гайтани ніби створене для цієї пари. Пісня, до речі, мені також сподобалася надзвичайно, сама по собі. Дуже, дуже мало зараз в українській поп-музиці таких хороших УКРАЇНОМОВНИХ пісень, як ця. Дай, думаю, передивлюся оригінальний кліп до цієї пісні. Передивилася. Тепер вам пропоную.

То як, на ваш погляд? Чиє „Дивне кохання” краще? Я особисто, якби була Гайтаною, то викупила б у того відеооператора весільний кліп Лізи та Дениса і зробила його моїм офіційним:) Ні, я не маю нічого проти, власне, Гайтаниного офіційного кліпу, який зроблений дуже високопрофесійно, хто б тут сперечався... Просто, як на мене, у кліпі Лізи та Дениса більше ЖИТТЯ, більше, власне, КОХАННЯ... Ну але то тільки моя суб”єктивна думка. Чекаю на вашу.
P.S. До речі, Ліза, наречена з цього чудового кліпу, є власницею симпатичного онлайн-ресурсу про весілля, і своє весілля зрежисерувала вона сама безпосередньо, підійшовши дуже творчо і нестандартно до всіх аспектів весільної організації.

Немає коментарів: