18 травня 2013

Кольорові весілля

Не наші, заокеанські. В Україні на середньостатистичному весіллі питаннями кольору весілля (щоб усе було в одній кольоровій гамі) особливо не заморочуються. А якщо заморочуються, то це переважно наворочені”, кажучи сучасним сленгом. Тобто ті, хто має гроші заплатити організатору весілля, декоратору і т.д.
Наразі не виробила власної думки з приводу, чи хороша це мода – привносити західні традиції на сучасний весільний ринок, але – маємо те, що маємо. Привносять, захоплюються, охають і ахають, як то файно, та й таке...
Та воно-то виглядає справді файно, навіть дуже! Але, кажу ж – для тих, хто має можливість все це профінансувати.
Плекаю мрію, до речі, що, може, колись одним із трендів світової весільної моди стануть і традиційні декорації сільського українського весілля – намет на подвір’ї, змайстровані спеціально для оказії дерев’яні столи і лавки, килим та ікона над молодятами і сплетена із соснових гілок та уквітчана брама із намальованим від руки плакатом „Молодій парі – многая літа!”... Я особисто „за” такий тренд – двома руками!
Ну а наразі, кажу ж, маємо те, що маємо – моду на світові весільні тенденції. Наприклад, на ті ж кольорові весілля, як оці – у зелених тонах:
Весілля в зелених тонах
Чи у кремових:
Весілля у кремових тонах
Чи у фіолетово-бузковому стилі:
Весілля у фіолетовому стилі
А якого кольору було (чи буде) ваше весілля?

Немає коментарів: