04 вересня 2012

Професійна музика на вашому весіллі – Orchestra Vito зі Львова

Знайшла хорошу і дуже професійну музику на весілля – Orchestra Vito зі Львова. Що вже професійну то професійну: у складі Orchestra Vito – випускники музичних вищих навчальних закладів, переможці міжнародних конкурсів, учасники багатьох відомих колективів України. З 2007-го, власне, організувалися у Orchestra Vito. Виступають із популярними українськими виконавцями, зокрема широко знана їх співпраця із співаком Павло Табаковим.
Словом, як бачите самі - професіонали. Ну але якщо ви можете собі дозволити весілля вищого класу, то вам – саме до цих хлопців. Ото шкварять! Мені особисто дуже подобається чардаш Монті у їхньому виконанні

кантрі-полька „Ой там на горі”

і оце динамічне румунське награння

А взагалі-то музиканти можуть вам заграти все, чого душа забажає. І також можуть виїхати до вас будь-яким складом, який ви забажаєте – хоч тріо, хоч дует, хоч квартет. Можливо також просто замовити окремий музичний номер (номери) у їхньому виконанні на вашому весіллі.
Координати, як зв’язатися із Orchestra Vito, є на кожному відео, яке ви переглянули вище. Гарної і якісної музики вам на вашому весіллі!

Немає коментарів: