24 липня 2012

Весілля у Тернополі

Тернопіль… Ну дуже люблю це місто! Вважаю його найкращим для життя, з-поміж усіх міст України.
Також люблю суботи і неділі у Тернополі. Чому? Та тому, що у ці дні місто повниться щасливими людьми – нареченими та їхніми гостями. Весілля у Тернополі! Красиво до нестями! Як ось у цьому весільному відео з Тернополя. Чому я вибрала саме його, із сили-силенної весільних відео на Ютубі?
По-перше, тому, що тут дуже гарно відображено весь процес сучасного міського західноукраїнського весілля у, скажемо так, конспективному вигляді – майже що time-lapse: вдягають молоду; викуп молодої; батьківське благословення молодих; весільний кортеж їде до рагсу; реєстрація шлюбу в рагсі; фотосесія містом; вінчання у церкві; прибуття у ресторан; застілля і традиційне „Гірко!”; перший танець молодят; танці, танці, танці; знімання вельона і покривання хусткою молодої; перетанцьовування вельона із неодруженими дівчатами та хлопцями; і нарешті, кидання букета та підв’язки нареченої тим же неодруженим дівчатам та хлопцям. І це все майстерно вкладено оператором у всього трихвилинне з чимось відео! От що люблю! Нема затягнутих сцен!
Ну і, по-друге, чому ще мені подобається це відео, як і взагалі, весільні відео з Тернополя – та тому, що тут є, власне, Тернопіль! Центральний універмаг по дорозі весільного кортежу до рагсу; тернопільські фонтани; унікальне тернопільське озеро – у центрі міста; тернопільські парки; шикарні тернопільські квітники; Театральна площа з голубами – і нащо їхати в Рим чи Венецію, питається; краса тернопільських церков; затишок тернопільських ресторанів; ну і нарешті, щирість і гостинність тернополян.
Словом, насолоджуйтесь переглядом цього відео, як і я щойно! Насолоджуйтесь Тернополем!


Немає коментарів: