28 червня 2012

Якби я була нареченою…

…я б одягла на своє весілля (яке обов’язково було б у етнічному стилі – це навіть не обговорюється) ось таку сукню, наприклад:
Етнічний трикотаж від модного будинку РІТО
Люблю візерунки у блакитно-синьо-бірюзових тонах! І в цьому випадку модний будинок РІТО з Києва (спеціалізується на трикотажі), що називається, догодив – це сукня з їх нової колекції „Лісова пісня”. Сукня із легенького трикотажу; вишиття ромбом у районі талії прекрасно підкреслює талію навіть у тих дівчат, у кого ця талія, скажемо так, проблемна; крім того, ця сукня абсолютно багатофункціональна, тобто її можна вдягати не тільки у день весілля, а й потім, на багато різних святкових оказій.
А ось сукні від РІТО у цьому ж стилі і з цієї ж колекції „Лісова пісня” – цілком можуть бути для дружок на українському весіллі або для гостей, котрі хочуть бути одягнутими в етнічні мотиви і водночас стильно:
Трикотаж з колекції Лісова пісня від модного будинку РІТО

Сукня в етнічному стилі від модного будинку РІТО

Сукня з етнічної колекції 2012 від модного будинку РІТО
Колекцію „Лісова пісня” від модного будинку РІТО було продемонстровано на етно-фестивалі „Країна мрій” 2012. Ходіть частіше на етнічні фестивалі, дорогі любителі вдягнутися в українському стилі! Там ви знайдете безліч ідей для свого іміджу!

Немає коментарів: