05 листопада 2009

Cукня української нареченої як шедевр дизайнерського мистецтва

Святая святих весільного вбрання, це, без сумніву, сукня нареченої.
Як на мене, найпопулярніший фасон весільної сукні української нареченої, та і зрештою не тільки української – це так звана „Принцеса”, з широкою пишною спідницею і вузеньким ліфом.
Отак вийдеш в суботу чи в неділю в місто (весільні дні в Україні) і надивишся стільки тих Принцес... Від деяких, скажу вам, просто дух перехоплює. Не сукні, а шедеври дизайнерського мистецтва!
Не знаю, хто шив червоно-білу сукню в українському стилі для цієї нареченої з Києва, але думаю, що то був дизайнер високого класу. Дивіться самі:
Весілля Київ Наречена Наречений Біло Червоне Вбрання
Наречена Наречений Київ Біло Червоне ВбранняНаречена, як бачите, вдало обійшлася без вельона, закріпивши у зачісці піввіночок з штучних маків, волошок і ромашок – традиційних українських квітів. Та і я собі, чесно кажучи, навіть і не уявляю цей образ із трьома кілограмами фатину на голові.
А от в іншому образі – весільній сукні від запорізького дизайнера Олени Ізотової – невеличка фата навіть дуже доречна. Дівчата! (Бо хлопці, я впевнена, таке не читають). Я ще такого шикарного плаття нареченої, як від Ізотової, не бачила! Гляньте-но самі і переконайтеся, що не тільки білий колір, а й інші кольори, і навіть малюнок тканини, подібний до меланжу, виграшно підкреслюють красу нареченої і виглядають абсолютно святково і по-весільному:
Весільна Сукня Дизайнер Олена Ізотова Запоріжжя УкраїнаНу а наступна весільна сукня з українською вишивкою – із колекції весна-літо 2008 дизайнера Роксолани Богуцької зі Львова.
Роксолана Богуцька Україна Сукня Нареченої
Дизайнер Роксолана Богуцька Україна Сукня нареченоїСкажете, створено виключно для подіуму? Я також так думала, поки не натрапила в котромусь виданні на інтерв”ю Роксолани Богуцької, де вона розповідає, що ця сукня – таки не просто абстрактний подіумний варіант: вона шилася для реальної нареченої, весілля було в Києві, і всі гості на тому весіллі були вбрані в українські строї. Ну, а наречена, як і годиться, мала бути краща за всіх. Вона і була, дякуючи Роксолані Богуцькій, українській майстрині високої моди, чиїми клієнтами є Катерина Ющенко і Руслана.

Немає коментарів: