21 жовтня 2009

Українська наречена очима професійного західного фотографа

Щось я не вилажу з перегляду англомовних сайтів та блогів. Але воно того варта. Нині знову натрапила на симпатичний ресурс з неймовірно красивими весільними фотографіями (а мене хлібом не годуй – дай весільні фотки подивитися! Навіть з чужого весілля, де я не знаю жодної людини. Це в мене з дитинства, не дивуйтеся, такий потяг до перегляду весільних знимок. Ще з тих часів, коли малою з сусідськими дітьми бавилася в весілля – всі діти в то бавляться!)
Словом, про ресурс, який я знайшла. Називається Зара-Зу (із „заразою” не має нічого спільного :). Ну, хіба що професійний фотограф – власник цього сайту – „заражений” на все життя неймовірним талантом до фотосправи, особливо в царині весільних фото. Фотографа звати Стефан Стінкемп, він з Південної Африки. Скільки весіль він „переклацав”, то тільки він сам знає (я не рахувала, бо ліньки :), хоч репортаж з кожного весілля, де він працював, є на його сайті). „Переклацав!” Сказати так – це майже як образити фотографа (прошу вибачення, до речі), бо Стефанові весільні фотографії – це щось ближче до витворів мистецтва.
Трапилося якось Стефанові працювати на інтернаціональному весіллі. Наречений Дірк – з Південної Африки, наречена Анна – з України. Ну, тут наш фотограф був просто „сражен наповал”, як кажуть росіяни, красою, грацією і шармом української нареченої. Гляньте-но на кілька Стефанових фоток і переконайтеся самі:
Інтернаціональний Шлюб Українська Наречена
краса української нареченої
Анна Чарівна Українська Наречена
„Анна природня, - пише у своєму репортажі з весілля фотограф. – Вона знала сама, як позувати на фото, тому не потребувала жодної підказки від мене....”. В особі Анни західний фотограф високо оцінив українських дівчат. “Дівчата з України – це щось інше, як наші Південно-Африканські красуні. Українки знають про свою чуттєвість і не бояться показати її. Українки стильні, впевнені і елегатні. Тільки гляньте на їхні туфлі – ці високі підбори-стилети прошиють наскрізь будь-який чоловічий фасад!”, - жартівливо закінчує свій репортаж Стефан Стінкемп.
Західний Наречений Українська Наречена

Немає коментарів: